Kot po përpëlitemi këtu

Visar Ademi

Shqiptaret e Maqedonise, lugines se Presheves ose Malit te Zi qe kane sadopak potencial (intelektual, biznesor, kulturor, sportiv) mund ta shprehin ate vetem duke u shperngulur per te jetuar dhe vepruar SA ME PARE ne Tirane ose Prishtine. .Perndryshe, do perpeliten kot. Hapesirat tjera jane thjesht provinca.

Jo se ne keto vende ka mundesi pafund por zhvillimi i tyre, hapesira e veprimit dhe mundesite jane shume me te medha se ne cdo vend tjeter.

Ato qe nuk pajtohen me mua ose nuk e dijne ose nuk e shohin kete realitet te ri (ose jetojne nga politika dhe faktorizohen nga ajo duke i imponuar agjenda per nevoja te veta).


Loading...
loading...