KSI: Nga klasa e parë e deri në të tretën mësim me prezencë fizike

Nxënësit e klasës së parë e deri në të tretën do të fillojnë vitin e ri shkollor me prezencë fizike. Pjesa tjetër nga arsimi fillor dhe I mesëm do të ndjekin mësimin nga distanca. Këtë e propozoi komisioni për Sëmundje Ngjitëse në takimin me përfaqësuesit e Ministrisë së Arsimit. Të njejtën e konfirmoi edhe ministri I Shëndetësisë, Venko Filipçe duke shtuar se ky propozim I Komisionit do të diskutohet në seancën e Qeverisë dhe më pas të merret vendimi përfundimtar. Ndërkoë, kur bëhet fjalë për kopshtet, Filipçe tha se do të disutohet javën e ardhshme.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...