Ku eshte nje vend ku rinia shkilet e pershkilet

Nje vend ku padrejtsia mbrohet dhe te drejtit akuzohen per te zezat e ketyre “ te forteve”.
Eshte e dhimbshme kur pedofilet, kriminelet, huliganet mbrohen dhe grepi gjithmone hidhet per ti kapur ata qe ne jeten e tyre kane synime te qarta, te pastra dhe te drejta.
Ketu ku maqedoni te kupton me mire se sa vellau yt i nje gjaku qe i ka thene vetes shqiptar.
Eshte mjerim kur kercenohet rinia per te mos nxjerre fryte kur fillon ti hape krahet e niset drejte rruges se sukseseve dhe perparimit.
Ketu ku shoqeria te kufizohet e veprimet e tua duhet ti nderrmare gjithmone dikush.
Sofisti i njohur Transimarku qe gjithe jetes se tij u morr me ligjet gjithmone thoshte se „Ligjet jane bere nga grupet sunduese …“ dhe keshtu ndodh edhe ketu, ligjet i bejne te fortet.
Me vjen keq qe mbi shume te ri hidhen akuza marremendese dhe qesharake njekohesisht, akuzohen per terrorizem, dhe shume veprime tjera te renda.
Ku mbetet motivimi i rinise per te punuar per ardhmeri te ndritshme perderisa cdo i dyti i ri duhet te shkoje ne stacione per problemet e dikuj tjeter.
Blerton Arsllani

StrugaLajm
Loading…


loading…