“Lëvizja”kujton Nuri Mazari-Komandant Strugën

Nderim-Përkujtim Deshmorit Nuri Mazari,Kom.Struga!
Sot te vendi i përjetësisë në fshatin Dollogozhdë,anëtaret e familjes,bashkeluftëtarët dhe bashkeveprimtaret e Nuri Mazari-Komandant Struga vendosen lule të freskëta,shpalosen kujtime,vleresuan lart luften heroike të Tij,nën 3 Emblemat e UÇK-së,për çlirimin dhe Bashkimin Kombëtar,së bashku qëndruan pranë Familjes Mazari ku,shpalosën kujtime të pashlyera….!
Lavdi!
Dollogozhdë-Strugë,12.07.2017
SHVL-UÇK,LPK

StrugaLajmStrugaLajmStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...