“Lihnida” e tregon historinë e liqenit të Ohrit

Koreografja Rudina Demalaiaj, sjell premierë baletin “Lihnida” në Teatrin e Metropolit në Tiranë. Përmes lëvizjeve të trupit rrëfehet historia e liqenit të Ohrit. Pjesa është mbështetur në muzikën e e shkruar nga Ramadan Sokoli dhe libret të Sonila Kapidanit.

StrugaLajm

Loading...
loading...