Liridon Alushi ,studenti nga Struga, zgjidhet senator ne UEJL

Liridon Alushi nga Struga studion ne vitin e tret ne Drejtimin e Shkencave dhe Teknologjive Bashkekohore ne Universitetin e Europes Juglindore SEEU në Tetove ku ka arritur rezultate te larta duke u vlersuar nga mesimdhensit e ketij institucioni .Ai se fundi ka merr pergjegjsi duke u zgjedhur senator si përfaqësues i studentëve në këtë organ të larte te UEJL .(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...