Lopa e ndërpret lojën e futbollit (video)

Në Bullgari ka ndodhur një gjë e jashtëzakonshme.
Gjatë ndeshje miqësore mes PFC Botev dhe AEL Limassol një lopë ka hyrë në fushë.

 StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...