Lorik Cana për “Thanksgiving” në kampin e struganit në Chicago (Foto)

Kampi shqiptar për fëmij i drejtuar nga Strugani Lati Ziba, fundjavën që lam pas e ka vizituar ish kapiteni i kombëtares Shqiptare Lorik Cana.

Ky kamp u organizua nëpërmjet klubit futbollistik “Albanian strars Chicago”.StrugaLajm

“Për herë të parë Lorik Cana viziton kampin për fëmijë që ushtrojn aktivitete sportive për futball. Kemi pasur 81 Fëmijë dhe të gjith i kemi pajisur me nje unfirmon të plot dhe nga një top të nënshkruar nga kapiteni Cana.E falemenderojm përzemersisht ish kapitetin që pranoi ftesën të marr pjes në kampin e futballit këtu në Chicago” theksoi Ziba për një prononcim për Strugalajm.StrugaLajm

In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...