LSDM: Qytetarët zgjodhën rrugën evropiane

Nëpërmjet një njoftimi të LSDM-së thuhet se “me fitoren e LSDM-së në këto zgjedhje, qytetarët e zgjodhën rrugën në të cilën shkon shteti që nga viti 2016. Kjo është rruga e përparimit, evropiane, rruga e ekonomisë dhe drejtësisë”.

“Populli tha se nuk ka kthim prapa, janë mposhtur politikat e regjimit të OBRM-PDUKM-së që na çojnë në izolim dhe rrezik”, thuhet në njoftimin e LSDM-së, njofton Telegrafi Maqedoni.

Nga LSDM thonë se vendimet për deputetët e rinj janë dhënë dhe tani vijon formimi i Qeverisë.StrugaLajm

“Qeveria jonë do të udhëheqë bisedime të suksesshme me BE-në dhe për katër vite do të hapim 80% të kapitujve. Ecim para, kthim prapa s’ka”, thuhet në fund të njoftimit.

In : Aktuale

Loading...
loading...