Maksuti: VMRO ka pranuar faktin se është opozitë

Profesori Mersim Maksuti vlerëson se VMRO-ja është e vetëdijshme tashmë se pavarësisht nëse Ivanov do të jap ose jo mandatin shumica do ta votojë qeverinë e re.

“Po presim edhe ca ditë i kanë mbetur për dhënien e mandatit si e drejt e tij dhe kompetencë teknike, që ta ushtrojë këtë. Në anën e kundërt nëse nuk e jep, atëherë parlamenti si institucion krejtësisht sovran dhe legjitimi të shkoj drejtpërsëdrejti në qeveri të re dhe kjo me të gjitha gjasat si duket është një fakt i ri politik i pranuar edhe nga ana e VMRO-së, e cila tashmë e ndjen veten se shkon drejt opozitës në këtë vend – tha profesori  Mersim Maksuti për Alsat-M.StrugaLajmStrugaLajmStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...