Mbytet 16 vjeçari në Liqenin e Prespës

Një djal i moshës 17 vjeçare dje është mbytur në Pretor në Liqenin e Prespës.

Deri tek tragjedia ka ardhur pasi që i ndjeri bashkë me dy shokë të tij po shëtisnin me varkë me pedale.

Nga rrethanat e ende të panjohura varka është rrokullisur dhe se të rinjtë kanë përfunduar në ujë, me ç’rast njëri prej tyre nuk ka përballuar dhe ka humbur jetën, ndërsa dy të rinjtë e tjerë kanë arritur që me not të mbërrijnë tek bregu i liqenit.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...