McDonald’s me reklamë në gjuhën shqipe në Zvicër

Reklamat e markës së famshme ndërkombëtare McDonald’s paraqiten në gjuhën shqipe në Bern të Zvicrës.

Sot McDonalds në Bern të Zvicrës filloi fushatën e parë në “Facebook” në gjuhën shqipe me koorporatën LORITY AG të përgatitur nga Edon Fishekqiu, Fiona Pepiqi dhe Andrra Sylqe dhe të projketuar nga Edon Arapi, transmeton lajmi.net.StrugaLajm

Ideatorët e kësaj fushate kanë thënë se ishte kënaqësi për ta që të punonim me një markë ndërkombëtare si McDonald’s dhe të sillnim një fushatë të veçantë në gjuhën shqipe.StrugaLajm

In : Aktuale, Rajoni

Loading...
loading...