Me kujdes rrugën Strugë-Dibër!

– Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore zhvillohet në korsi të thata. Intensiteti i komunikacionit në rrugët jashtë qyteteve është mesatar, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Në vend kalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

LAMM sugjeron vozitje të kujdesshme, përshtatje të shpejtësisë dhe respektim të shenjave të sinjalizimit të vendosur nëpër rrugë. Në grykat malore është e mundur rrëshqitja e dheut, veçanërisht në akset rrugore: Koçan – Makedonska Kamenicë – Dellçevë, Vinicë – Berovë, Gostivar – Strazhë, Mavrovë – Dibër – Strugë, Demir Kapi – Udovë, Katllanovë – Veles, Krushevë – Demir Hisar dhe Resnjë – Bukovë.StrugaLajm

In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...