Më shumë gazetar se protestues “për ujin” në Strugë!

Në protestën e paralajmëruar për mungesën e ujit para godinës së Proaqua më shum kishte gazetar dhe kamerman se sa protestues.Prej disa kohësh Struga dhe rrethina ballafaqohet me mungesë të theksuar të ujit.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...