Mehmedi i Aleancës: Ivanovi produkt i BDI dhe PDSH, i bën dëm vendit dhe shqiptarëve

Nënkryetari i Aleancës për Shqiptarët Remzi Mehmedi, ka reaguar në një postim në facebook lidhur me Ivanov fjalimin e Ivanovit i cili vazhdoi me qëndrimet e tij konraverse dhe aspak në frymen shumëetnike dhe qytetare ashtu si imponon përbërja demografike e vendit.

Në fjalimin e tij la të kuptohet që për të nuk është e pranueshme gjuha shqipe zyrtare gjë e cila ka nxitur edhe shumë reagime. I menjë hershëm ishte reagimi i Aleancëspër Shqiptarët përmes nënkryetarit të sajë Remzi Mehmedi i cili për faktin që Ivanon ndodhet president i vendit fajsoi Bdi dhe PDSH të cilët janē fajtorēt kryesor që Ivanov u zgjodh president i RM, dhe sot po mban peng edhe ligjin për gjuhën shqipe duke e pamundësuar të hy në fuqi dhe të implementohet në praktikë.StrugaLajm
Loading…


loading…