Menduh Thaçi: Këto janë problemet reale të Maqedonisë

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi sot në një takim Ambasadorin e Francës në vend, Kristian Timonie shprehu brengosjen për marrëdhëniet e brishta ndëretnike, situatën ekonomike, si dhe për ngecjen e proceseve integruese, njofton agjencia e lajmeve INA.

Ai vlerwsoi se vlerësoi se ndodhitë e fundit si dhe përfitimet e partive nga politika ditore kanë devijuar tërësisht rrugën e integrimeve euro-atlantike në NATO dhe BE, si dhe kanë acaruar marrëdhëniet ndëretnike.

Kryetari Thaçi konstatoi se problemet reale të Maqedonisë janë çështja e emrit, të drejtat e shqiptarëve, si dhe funksionimi i institucioneve, andaj Partia Demokratike Shqiptare si parti opozitare do të jetë konstruktive dhe do të përkrah çdo nismë institucionale që ka të bëjë me avancimin e të drejtave të shqiptarëve, me reformat e mirëfillta, si dhe me de-bllokimin e proceseve integruese.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...