Mexhiti ministër i Brendshëm?! Ahmeti : Do të jem shumë i sigurt

Gjatë ditës qarkulluan lajme se Izet Mexhiti do të jetë ministër i Punëve të Brendshme dhe për këtë, TV21 pyeti liderin e BDI-së, Ali Ahmetin.

Ahmeti iu përgjigj shkurt kësaj pyetje ku tha se “Do të jem shumë i sigurt me zotëri Mexhitin unë”.StrugaLajm

https://youtube.com/watch?v=k-R-9C_Qjk0%3Ffeature%3Doembed

Loading...
loading...