Mexhiti: Sot kohë e bukur dhe me diell

Sot kohë e bukur dhe me diell. Kjo kohë e mirë na fton të votojmë njeriun pozitiv, doktorin e pakorruptuar, Arben Taravarin ✅

Demokraci do të thotë NDRYSHIM përmes VOTËS. E ndryshimi është te numri 6️⃣StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...