Mickoski: Çdo person i katërt që u testua për Covid sot ishte pozitiv

“Maqedonia po përballet me një shëndet të madh dhe do të thosha katastrofë kombëtare. Vetëm sot 383 të infektuar rishtas, ndërsa 7 jetë të humbura për shkak të Covid, këto janë 7 familje që kanë humbur një të dashur, 7 vende më pak në tavolina në 7 familje. Këta janë njerëz me emër dhe mbiemër, jo vetëm një numër. “Sot, çdo person i katërt i testuar për Covid është pozitiv,” tha kreu i opozitës Hristijan Mickoski.

“Çfarë bëri qeveria?” Qeveria siguron 270 mijë euro për një dyqan berberësh dhe para për trajnimin e gomarëve dhe kuajve.

Paaftësia e qeverisë kushton jetë njerëzish.

Dhe një mesazh për udhëheqësit e qeverisë që veprojnë si një mafie: keni vjedhur zgjedhje, keni shpërndarë kartela, keni shpenzuar paratë e njerëzve ndërsa të gjithë na keni borxh, vjedhni brutalisht, nuk ka asnjë neveri që nuk keni bërë dhe punuar për të cilat nuk keni gënjyer, gjithçka kontribuoi në zgjidh problemet, ti i krijon ato probleme.

Ju keni dy mundësi, ose sistemi duhet të punojë për të shpëtuar jetë ose të japë dorëheqjen menjëherë. “Jetët janë shumë të shtrenjta që mafia të luajë me to kaq lirë”.

In : Aktuale

Loading...
loading...