NABIZI NABIZI
NABIZI NABIZI
Mjeku Bekim Tateshi e shpëton vogëlushen nga Prishtina

Mjeku Bekim Tateshi e shpëton vogëlushen nga Prishtina

Mjeku specialist Bekim Tateshi sot ka shpëtuar vogëlushen nga Prishtina. Ajo vuante nga një sëmundje e cila do ta verbonte përgjithmonë, por pas operacionit të suksesshëm ajo sot sheh dhe është mirë.

“Sot në vizitë ishte Enara, prishtinasja e vogël , te e cila zbuluam në kohë sëmundjen që do të verbëronte përgjithmonë sytë e saj të ëmbla.

Mbas operacionet të suksesshëm me lazerfotokoagulacion ajo sot shef prindërit e saj dhe të dashurit rreth saj.
Ndjehem krenar dhe shumë i gëzuar.StrugaLajmStrugaLajm

Më duhet të përshëndes dhe të uroj prindërit e saj për heroizmin e paparë, për instiktin e fortë prindëror dhe për besimin që ma dhanë në momentet shumë kritike.StrugaLajm

Enara, ti meriton të jetosh se ke luftuar për të jetuar!” ka shkruar Tateshi pas operacionit.

In : Aktuale

Loading...
loading...

©