Mjeku shpjegon: si duhet të veprosh kur ke marramendje

Të gjithëve na ndodh ndonjëherë që të kemi marramendje. Trupi jonë e humbet ndjenjën e ekuilibrit, dhe kemi të vjella, lëvizje anormale të syrit, ose humbje të degjimit, shkruan Class.

Specialistja Kathy Walsh ka sjellë idenë e saj për të trajtuar marramendjen në shtëpi e cila ka patur shumë sukses në kanalin e saj në YouTube. Filloni duke qëndruar me kokë poshtë dhe shikoni në tavan.

Ndërkohë që po e mbani këtë pozicion, ktheni fytyrën drejt bërrylit tuaj të majtë.StrugaLajm

Kur ke trullosje ngri kokën në nivelin e shpinës ose ndryshoni shpejt pozicionin tuaj dhe uluni. Ky ushtrim ka marrë një numër të lartë klikimesh dhe aplikohet nga shumë persona.


Loading...
loading...©