MSH:Ja qytetet nga janë 85 të infektuarit me koronavirus

Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1.188 teste, dhe 85 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në:

-Shkup 32
-Kumanovë 9
-Dibër 3
-Shtip 9
-Prilep 1
-Tetovë 1
-Veles 2
-Manastir 4
-Kavadar 6
-Gostivar 7
-Strumicë 1
-Koçanë 1
-Demir Hisar 1
-Vinicë 1
-Kërçovë 7

Kanë ndërruar jetë 4 persona , dy pacientë nga Shkupi, një pacient nga Dibra dhe një pacient nga Shtipi.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 42 pacientë të shëruar në:

-Shkup 1
-Tetovë 13
-Veles 2
-Manastir 3
-Demir Hisar 2
-Delçevë 1
-Sveti Nikolë 13
-Kërçovë 7StrugaLajm

Deri më tani, janë kryer gjithësej 114.807 teste të Covid-19 në vend. Sot nuk ka teste nëpërmjet skriningit.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 11.839, numri i pacientëve të shëruar është 7.664, numri i vdekjeve është 527, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3.648.

In : Aktuale

Loading...
loading...