Myftinia e Strugës siguron donacion për çerdhen e Strugës

Sot përfaqësuesi i myftinisë së Strugës Luan ef Murati në emër të myftiut Salim ef Sulejmani dorëzoi një donacion humanitarë me lojëra për fëmijë në Çerdhen e qytetit në Strugë. Drejtoresha e Çerdhes zonja Sema Shazimani falënderoi Myftininë e Strugës për këtë donacion duke uruar që kësisoj donacionash të mos mungojnë asnjëherë në të gjitha rrafshet. Donacioni në fjalë vjen nga një vëlla i yni në Zvicër. Myftiu falënderon xhematliun tonë nga Zvicra Diamant Shaqirin për këtë vepër duke lutur Zotin ta shpërblej me të mirat e tij. Myftinia e Strugës mendon dhe do të mundohet të ndihmoj edhe këto institucione.StrugaLajm

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...