Najçevska: Kosova nuk ishte në agjendën e KiE, por Bujar Osmani si ministër i Kosovës ishte aty për të lobuar

“Kosova nuk ishte në agjendën e Këshillit të Europës, por Bujar Osmani si Ministëri Kosovës ishte aty për të lobuar”.

Profesoresha universitare Mirjana Najçevska, e njohur për qëndrimet albanofobe, ka reaguar pas fjalimit të kryediplomatit shqiptar të RMV, Bujar Osmani në KiE, në Strasburg.StrugaLajm

Najçevska ka qenë “kujdestare” e diplomacisë së ministrit Osmani dhe në disa raste e ka cilësuar si ministër të Kosovës, kjo për faktin se Osmani nuk ka hequr nga agjenda e tij theksimin e Kosovës, në samite të ndryshme.

In : Aktuale

Loading...
loading...