Naser Zyberi bën testin për Covid-19

Sot në orët e paraditës dëshmitar okularë kanë vënë re Naser Ziberin në spitalin Sistina, në pjesën e testimeve për Covid-19 dhe kanë dërguar fotografi deri te redaksia jonë.

Sipas tyre, pas paraqitjes se simptomevex Ziberi është testuar për COVID-19 në spitalin privat Sistina gjatë mëngjesit të sotëm.

Redaksia jonë provoi të kontakton me Naser Ziberin por nuk arriti pasi që telefoni i tij ishte i fikur./GazetaExpress/StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...