NDALNI PARAGJYKIMET MES SHQIPËTARËVE !

 

Vazhdon nga qarqe antishqiptare mediale dhe nga fundërrinat e kombit përçarja jonë dhe pre e kësaj gjuetie shtrigash nuk guxojmë me ra . Shqipëtaret kudo në trojet arbërore, dhe mërgatë jemi një dhe ne nuk duhet të kemi paragjykime mes nesh dhe ndasi krahinore fetare partiake e ideologjike. Populli shqipëtar duhet të afrohet mes veti në çdo aspekt e jo të krijojmë mure ndarese kemi derdhur gjakun kemi luftuar që Shqipëria dhe shqipëtaret të mos përçahen sepse të përçarë i kënaqim vetem armiqët tanë . Paragjykimet janë vrastare janë të ulëta janë të turpshme prandaj luftoni këto idiotësi . Ata që bëjnë përçarje janë llumi i shoqërisë sonë. Erald SelcaStrugaLajm
Loading…


loading…