Në Ohër dhe Strugë vijnë turistët e parë nga Polonia

Në Aeroportin e Ohrit “Shën Apostol Pali”, sot do të mbërrijë çarter fluturimi i parë nga Katovice (Poloni) me kompaninë ajrore “Smoll planet erlajns” në organizim të tur-operatorit më të madh polak “Rego-bis”.

Siç njofton TAV, në ngjarjen para të pranishmëve është paralajmëruar fjalim i ministrit të Transportit dhe Lidhjeve Goran Sugareski, drejtorit të përgjithshëm të TAV Maqedoni Alp Er Tung Ersoj, ambasadorit të Republikës së Polonisë në Maqedoni Jacek Mulltanovski dhe drejtoreshës së “Rego-bis” Gabriela Manka Sokulu.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...