Në Qafë Thanë, konfiskohen telefona celular të padeklaruar

Në pikën kufitare të Qafë Thanës janë konfiskuar 4 telefona celular si dhe pajisje tjera për këto aparate.Sic njofton Dogana e Maqedonisë këto pajisje janë gjetur gjatë kontrollit të një makine që drejtoheshte nga një shtetas shqiptar të fshehura pas karriges së shoferit.Dogana e Maqedonisë ka konfiskuar pajisjet ndërsa ndaj shoferit ka nisur procedimin.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...