Në Strugë dhe Ohër, janë anuluar 30 % të prenotimeve nga turistë të huaj

Rreth 30 % të prenotimeve nga turistë të huaj në Ohër dhe Strugë janë anuluar, njoftuan për Alsat punonjësit turistik. Ndërkaq për shkak të krizës politike, një pjesë e turistëve kanë vendosur ti shtyjnë prenotimet e tyre për më vonë.

Punonjësit turistik druajnë se nëse kriza nuk kapërcehet së shpejti, sezoni kryesor turistik mund të jetë shumë më i dobët se ai i vitit të kaluar.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...