Në Strugë, jepen nga 6 leje ndërtimore në prill dhe maj

Në Strugë gjatë muajit maj janë lëshuar gjithsej 6 leje ndërtimi, po aq edhe gjatë prillit  njofton Enti Shtetëror për Statistikë.Në pesë prej tyre si një investitor shfaqet person fizikë , ndërsa në një rast  një kompani private.Vlera e parashikuar e objekteve është 18.053 milionë denarë.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...