Në teqen e Tetovës flamuri turk 20 herë më të madh se ai shqiptar

Ish-komandanti Semi Hebibi ka reaguar ashpër ndaj vendosjes së flamurit turk në përmasa më të mëdha se ai shqiptar në Teqen e Tetovës.

Ky është postimi i tij i plotë në Facebook:

“TURKOFILAT E BASHKËSISË ISLAME NË TETOVË Në Teqenë e Tetovës Vendosin Flamurin Turk 20 her më të madh se ai Shqiptarë.
TURKOFILAT e Bashkësisë ISLAME nè Tetovë Lartësojnë Turqit dhe ofendojnë shqiptaret dhe gjakun e DËSHMORËVE.

Askund ne institucionet turke ne Turqi nuk jan te vendosura
Flamujt Shqiptar, me se paku nje ne shenje Respekti ndaj Pashallareve
dhe ushtareve aleat shqiptar qe ishin pjes kualicioni i Perandorise
Osmane .
Ndoshta Bashkësia ISLAME dhe BABAI I TEQES SE TETOVËS
NUK JAN TË INFORMUAR NDAJ TRADHETIS NACIONALE dhe kundershtimit te
Ajeteve Kuranore ku kërkon i Madhi Zot qe Besimtaret dhe Pojput e
ndryshem te konkurojn me te mira dhe me te mbara me njeri tjetrin dhe jo
nenshtrim.
U Nënshtrua vullnetarisht Bashkesia ISLAME Shqiptare ndaj sllaveve dhe Turqve.”
StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...