Në Zvicër shqiptari pasi dehet plagos dashnorin e ish të dashurës

Një baba e mbyti fëmijën e tij nën efektin e alkoolit, kërcënoi gruan e tij, plagosi partnerin e saj të ri dhe madje udhëtonte me makinë mes skenave të krimit. Tani gjykata e rrethit në Mels e ka dënuar atë. Mbi të gjitha, kostot janë të dhimbshme

Tashmë 50-vjeçari nuk mund ta shpjegonte vetë të gjithë historinë. “Unë kurrë nuk kam problem në Zvicër”, pohoi me një gjest çarmatues 50-vjeçari nga Kosova. kurrë. Ai ka qenë këtu për më shumë se 20 vjet. “Gjithmonë duke punuar, gjithmonë në terren gjatë gjithë ditës, normale”, shtoi ai.

Gjykata hetoi pse gjermanishtja e tij ishte aq e varfër saqë ai kishte nevojë për një përkthyes për seancën. “Kantieri i ndërtimit, vetëm italisht, nuk ka problem”, tha ai, duke iu referuar njohurive të tij për gjuhën vendase. Pastaj i ra telefoni. „Oh, më fal, harrova“.

Rëndësia e situatës doli në pah kur bëhej fjalë për katër veprat penale për të cilat e ngarkonte prokuroria. Më pas, me një nivel alkooli prej 1.35 promile, ai thuhet se ka kapur për qafe djalin e tij 16-vjeçar në atë kohë në një fushë futbolli në rajonin ëerdenberg-Sarganserland dhe e ka shtrënguar atë, duke thënë ligjërisht ky ishte lëndim i thjeshtë trupor.

Menjëherë më pas ai telefonoi ish-partneren e tij në telefon dhe e kërcënoi me “gjëra të këqija” me një ton agresiv. Do të jetë „problematike“. Ajo ia ka përcjellë telefonin partnerit të saj të ri, i cili gjithashtu është kërcënuar, shkruan portali „Wundo“.

I pandehuri më pas udhëtoi në gjendje të dehur në shtëpinë e ish-it të tij. Edhe pse sulmuesi nxori një kuti prerëse, tehu i të cilit zgjatej dhe e goditi viktimën me thikë në kokë, qafë dhe pjesën e sipërme të trupit, viktima ishte në gjendje ta luftonte sulmuesin në tokë dhe ta mbante me shokun e tij derisa të mbërrinte policia.

Plagët ishin mjaft të dobëta, por mund të ishin kërcënuese për jetën. Kjo nënkuptonte tentativë për lëndim të rëndë trupor. Më në fund, një tjetër vozitje në gjendje të dehur, një muaj para se të dilte jashtë mase, bëri të vetën.

Prokuroria theksoi se të gjitha faktet ishin pranuar. Burri ka qenë abstenues që nga incidenti dy vjet më parë. „Dhe ai është i gatshëm të qëndrojë me të.“ Në përgjithësi, alkooli është përgjegjës për shumicën e krimeve.StrugaLajm

Ndryshe, i akuzuari ka marrëdhënie të mira me ish-bashkëshorten dhe fëmijët e tij edhe sot e kësaj dite, transmeton Shtegu.com. Të gjithë njëzëri deklaruan mosinteresimin e tyre për ndjekjen penale. Përveç kësaj, ai deri më tani ka qenë i pafajshëm dhe është sjellë mirë në procedurë.

Mbrojtja nuk kishte gjasa të kundërshtonte këtë. „Ai tregon pendim të vërtetë dhe nuk ka pirë asnjë pikë alkool që nga paraburgimi i tij“. Kjo do të thotë se duhet shmangur dëbimi nga vendi. „Kjo vetëm do të ndëshkonte fëmijët e tij dhe nënën e tyre“, tha ai. Prokuroria ra dakord për një procedurë të shkurtuar.
Gjykata përfundimisht miratoi propozimin e përbashkët të dënimit dhe e shpalli të akuzuarin fajtor sipas kërkesës. Tashmë dënimi është 20 muaj burg, me një periudhë prove prej dy vitesh.

Gjatë kësaj kohe, do të urdhërohet lirimi me kusht si dhe udhëzime për abstenim nga alkooli. Prandaj, personi i dënuar duhet të sigurojë rregullisht mostra të urinës dhe flokëve.

Në përpjekjen e parë në fund të verës së vitit të kaluar, gjykata tashmë e kishte trajtuar çështjen nën një kryetar tjetër. Në atë kohë, megjithatë, palët çuditërisht nuk e ndoqën propozimin e përbashkët të dënimit të palëve si zakonisht. Me vetëm njëmbëdhjetë muaj në provë, u tha qartë se qëllimi i asaj që ishte e nevojshme ishte tejkaluar. Duhet të ketë një dënim më të ashpër.

Vendimi i fundit pason këtë dhe tashmë është ligjërisht i plotfuqishëm pasi të dyja palët kanë hequr dorë nga e drejta e tyre për të kundërshtuar. Edhe i dënuari e pranoi pa u dridhur.

Vetëm kostoja e procedurës, gjithsej 33 978 franga, i dha atij dhimbje stomaku. Kaq shumë para. Ai ka një të dashur të re në Nju Jork, më saktë në Brooklyn. Ata synojnë të martohen së shpejti.

In : Aktuale

Loading...
loading...