Nesër nis shkolla për nxënësit e arsimit fillor dhe të mesëm!

Sot dita e fundit e pushimeve verore për nxënësit e arsimit fillor dhe atyre të mesëm.

Nga nesër, për vitin e ri shkollor 2017/2018 në bankat e shkollave do të ulen 20.437 nxënës vetëm në klasën e parë.

Shkolla e mesme do të fillojë me 17.131 nxënës. Pjesa më e madhe e nxënësve janë regjistruar në shkollat e mesme profesionale, 9.983 nxënës, ndërsa në gjimnaze, 6.703 nxënës.

In : Aktuale

Loading...
loading...