Nesër te Ura Naser Hani, Aleanca e nis me rininë

Aleanca për Shqiptarët ka paralajmëruar fillimin e fushatës në Strugë me rininë. Ashtu si në zgjedhjet e vitit 2013 edhe kësaj radhe Ziadin Sela fillimin e fushatës ia beson të rinjve.
“Fillojmë me rininë, tek Ura Naser Hani. Rinia ka qënë dhe do të jetë motorri i fushatës sonë”- thonë nga ekipi i Ziadin Selës.
Nesër prej orës 14:00 tek Ura e Drurit, të rinjtë dhe të rejat e Aleancës në Strugë, krahë për krahë me Ziadin Selën dhe Imer Imerin do të nisin rrugëtimin drejt marrjes së mandatit të dytë të drejtimit me Komunë e Strugës.

Shtabi i Aleancës për Shqiptare

In : Aktuale

Loading...
loading...