Nikolla Gruevski: Lufta politike në Kuvend është luftë për Maqedoninë

Lufta politike në Kuvend është luftë për Maqedoninë çfarë është unitare, e plotë ,me këtë emër që e kemi, ndërsa LSDM-së i pengon që populli dhe VMRO-DPMNE që ta porositë faturën që e ka ndërmarrë, deklaroi lideri i VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski, i cili sot mori pjesë në hapjen solemne të investimit të ri për kultivim dhe përpunim të kanabisit mjekësor në Shkup.

“Ajo që është evidente është se LSDM-së i pengon VMRO-DPMNE-ja, i pengon edhe populli që ka ndërmarrë detyrime, por jo ndaj popullit dhe jo ndaj dikujt që e dëshiron shtetin, unitar dhe të plotë”, tha mes tjerash Gruevski në pyetjen e gazetarëve se si e komenton sjelljen e LSDM-së dhe akuzat e tyre për moslëshim të pushtetit.StrugaLajm
Loading…


loading…