Nikolla Gruevski: Shqipëtarët kanë bërë gabim të madh

Lideri i VMRO-DPMNE-së në studion e hapur të TV Nova deklaroi se ai nuk është fajtor për asnjë nga aktakuzat  e ngritura nga ana e PPS-së.

Siç thotë ai kjo që po ndodh është vetëm tentim nga LSDM që përmes ksaj prokurorie ta rënoj reputacionin e tij dhe të partisë së tij, për shkak se siç thotë ai socialdemokratët friskohen nga një VMRO-DPMNE të fortë, transmeton InfoShqip.

Ai mes tjerash potencoi se shqiptarët e Maqedonisë shumë shpejt do ta shohin gabimin që kanë bërë me mbështjejen që i kanë dhënë Zoran Zaevit dhe se VMRO-DPMNE shumë shpejt do të kthehet në pushtet.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...