Nisen për të transportuar drogën por aksidentohen

Departamenti për Asgjësimin e Krimit të Organizuar Veles në bashkëpunim me Prokurorinë e Velesit ka ngritur padi penal kundër shtetasve A.I.(59) dhe Z.M. (52), për kryerjen e veprës penale ”prodhim i palejuar dhe shitje të drogave narkotike, substancave psikotrope dhe prekursorëve”. Sipas Ministrisë së Brendshme, më datën 04.11.2020 shtetasit A.I.(59) dhe Z.M. (52) kanë udhëtuar në Kosovë për të marrë drogën, pastaj janë kthyer në Maqedoninë e Veriut, ku kanë pasur të parkuar automjetin me të cilin drogën do transportonin drejt Turqisë. Më datën 09.11.2020 Z.M., sipas instruksioneve të A.I., është nisur drejt Turqisë me sasinë e drogës, por gjatë udhëtimit në autostradën Shkup-Veles, shtetasi Z.M ka humbur kontrollin e automjetit dhe ka dalë nga rruga. Policia ka mbërritur në vendngjarje për aksidentin në fjalë, por kur kanë kontrolluar automjetin e përmbysur, kanë gjetur edhe 36 kilogram drogë e tipit marihuanë.Të dy personat janë privuar nga liria dhe janë çuar para gjykatësit në procedurë paraprake ku u është shqiptuar masa e paraburgimit për 30 ditë.StrugaLajmStrugaLajm

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...