Një përgjigje për një pyetje!

16 dhe 17 janari,janë datat e rezervuara 19 respektivisht 13 vite me radhë dhe ata janë të emeruara „Flaka e Janarit“Gostivar!

Jemi në fillimin e pregaditjeve të Manifestimit të vetëm tradicional në Iliridë,me jetëgjatsi ma të madhe 19,respektivisht 13 vite,mbase Dëshmorët nuk kishin parti politike,Ata ishin promotoret e Lëvizjes tonë mbarë Kombetare dhe i takojnë gjithë popullit shqiptar kudo që jeton ai,në çdo cep të tokës së vet,prandaj Ata nuk njohin ndryshim të pushtetit,Gostivari,Kërçova dhe qytetet tjera shqiptare e kanë mirepritë dhe do vazhdojnë në përkrahje të të njejtit,pavarsisht ndërimit të pushtetit në Gostivar.
Me respekte Luan Veliu drejtor i Manifestimit tradicional „Flaka e Janarit“në Gostivar dhe Nënkryetar i Shoqëris“Lëvizja“,dega në Ilirid.
Lavdi Dëshmorëve!
Gostivar,16 dhjetor 2017

StrugaLajm
Loading…


loading…