Noti është shumë i mirë për gratë shtatzëna

Noti është një nga sportet më të sigurta dhe më të lehta gjatë shtatzënisë. Benefitet që do të merrni nga ky sport janë:

  1. Ndikon pozitivisht njëkohësisht në të dy grupet e muskujve më të gjatë të trupit (këmbët dhe duart)
  2. Është i parrezikshëm për trupin sa i përket lëndimeve. Uji rregullon temperaturën që të mos ngrihet shumë, dhe parandalon lëndimet duke mbrojtur ligamentet gjatë notit.
  3. Ndihmon n mbajtjen e peshës brenda kornizave të shëndetshme për trupin tuaj
  4. Normalizon ënjtjen e këmbëve dhe duarve, të cilat janë të zakonshme gjatë shtatzëni. Por, përpara se të nisni çfarëdo sporti gjatë kësaj periudhe të bukur të jetës suaj, konsultohuni me doktorin tuaj pasi që ai është i informuar mbi gjendjen e organizmit tuaj.
StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...