Nxënësit e ShMP “Jahja Kema” në aksion pastrimi në Strugë për Ditën ndërkombëtare të pastrimit

        19 Shtatori është Dita Botërore e Pastrimit.

Sot nxënësit e ShMP “Jahja Kemal” të Strugës së bashku me komunën e Strugës organizuan një aktivitet pastrimi. Ne zgjodhëm një nga vendet më të ndyra dhe u shpëtuam nga plehrat, pastruam mbeturinat dhe mbeturinat e keqmenaxhuara nga plazhi ynë. Nxënësit, mësuesit dhe disa punëtorë të komunës ishin pjesë e kësaj organizate.

Gjithkush dëshiron të ketë një mjedis të pastër dhe të shëndetshëm. Kështu që çdo copë plehrash që heq, zbulon diçka të bukur. Ajo është vendi ynë, planeti ynë dhe përgjegjësia jonë. Dita Botërore e Pastrimit është e organizuar në mbi 180 vende në të gjithë botën, sot ne u bëmë pjesë e saj gjithashtu.

Falënderojmë nxënësit, mësuesit dhe stafin komunal të cilët morën pjesë në këtë ngjarje.

Loading...
loading...Loading…


loading…