PA INTEGRIME SHQIPTARE, NUK KA INTEGRIME EUROATLANTIKE

Nuk mund flitet për integrime euroatlantike të popullit shqiptar kur ne nuk kemi integrime të shqiptarëve mes veti !

Thëniet për integrime euroaatlantike te shqiptareve janë qyqarllak dhe demagogji e pastër epolitikes ditore.

Shqiptaret në viset e veta duhet luftojnë për integrime ndërshqiptare dhe bashkim kombëtar me çdo kusht me çdo çmim me çdo mjetë

Detyrë primare e jona duhet të jetë vetëdijesimi kombëtar dhe angazhimi maksimal për një shtet shqiptar.

Ende nuk kemi martesa lidhje sa duhet mes vete ekonomi kulture universitete sport te integruar ani pse gjaku u derdh me shekuj që mes shqiptareve të mos ketë mure .StrugaLajm

Pra koha është për unitet kombëtar sepse vetem te bashkuar do jemi faktor me peshë ndryshe do jemi te perçare dhe pa ndikim.

Misioni ynë SHQIPËRIA unike.

Erald Selca

In : Aktuale

Loading...
loading...