Pamje ekskluzive nga arrestimi në Kërçovë të dy vëllezëve që bënin ”ligjin” në qytet

Vëllezërit e arrestuar nga Kërçova konsideroheshin si frikë dhe terror në qytet. Bëhet fjalë për Arif dhe Shpend Alilin të cilët u arrestuan në bulevardin në qendër të qytetit. Arif është një ish-oficer policie që u përjashtua nga Ministria e Brendshme në 2017 për përdorimin e heroinës, përcjell in7.

Portali Media.mk ka publikuar një video ekskluzive të aksionit për arrestimin e dy njerëzve më të fuqishëm nga Kërçova të cilët terrorizuan qytetin për një kohë të gjatë. 

Shikoni aksionin nga arrestimi:

P

Loading...
loading...Loading…


loading…