Para se të paketoni kuferin për Gurbet, mendoni Drinin si shembull të suksesit në Maqedoni

shkruan: Irfan Agushi

“Drin Ahmeti, shembulli që duhet ndjekur!”
Para se të paketoni kuferin për Gurbet, mendoni Drinin si shembull të suksesit në Maqedoninë e Veriut.

Para se të paketoni kuferin për Gurbet, mendoni Drinin si shembull të suksesit në Maqedoni.

Mjafton të jeni nën moshën 30 vjeçare, të gjeni një milioner 62 vjeçarë, mundësisht austrian ose zvicerian, i cili ka për synim të investoj në të arrdhmen tënde, ta mësoni anglishten si një shitës ordinier dhe ja tek u bë.StrugaLajm

Ju nuk keni më nevojë për Zvicrën e Gjermaninë, atë e gjeni në Shkup. Pa asnjë cent, ju bëheni bashkëpronar i një biznesi 26 milion eurosh.

Sa madhështore janë politikat e BDI së. Harroni fastfood-at, restauranet, piceriat, basutelet, spitalet, ja ku e keni shembullin që duhet ndjekur.

Dhe më e rrëndësishmja, mos harroni të luteni për shpirtin e Ali Ahmetit.
Loading…


loading…