Paralajmëron Serwer:Gjëra të këqija kanë për të ndodhur në Maqedoni

Analisti amerikan, Daniel Serwer thotë se Maqedonisë tashmë  në një mënyrë është e izoluar dhe nuk mund të përparoj në asnjë drejtim përderisa presidenti Gjorgje Ivanov nuk e formimin e qeverisë dhe nuk reflekton nga rezultati i zgjedhjeve të fundit.

“Unë mendoj se nuk është një ide e mirë për të vazhduar bllokimin aktual. Gjëra të këqija kanë për të ndodhur”, është shprehur Serwer për agjencinë e lajmeve IBNA, transmeton agjencia e lajmeve INA.StrugaLajmStrugaLajm

Serwer gjithashtu është shprehur se në rajonin e Ballkanit nuk do të ketë luftë, por situatat e paqëdrueshme do të dëmtojnë shumë njerëz të pafajshëm si dhe do të minohet procesi i anëtarësimit në NATO dhe BE.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...