Parrulla në Strugë ” Sela Nema Makedonci”

Në disa pjesë të qytetit sot qytetarët e Strugës kanë raportuar në Strugalajm.com se kanë ndeshur parrulla të shkruar me tekst “Sela :Nema Makedonci”.Këto parrulla vijnë në prag të raundit të dytë në garën për kreun e Komunës ndërmjet Ziadin Selës dhe Ramiz Merkos.Duket se “lufta” për të marr votat e maqedonasëve ka prodhuar edhe këto parrulla thonë qytetarët që raportuan për parrullat.(Strugalajm.com)

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...