PDK-AAK-Nisma shpall fitoren, festojnë në sheshin “Skënderbeu”

Blerand Stavileci nga PDK, ka mbajtur konferencë për media menjëherë pas mbylljes se votimeve.
Stavileci ka falënderuar të gjithë ata që ndihmuan që procesi zgjedhor të jetë i rregullt, raporton.

“Sot ishte fitore për PDK dhe Kadri Vesilin i cili shikojnë interesat e vendit përpara interesave politike. I ftoj qytetarët ta mirëpresin Fillimin e Ri. Sonte do të festojmë më qytetarët në shesh ku do t’i adresohet kryetari i partisë, Kadri Veseli”, ka thënë ai.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...