Pensionistët nga Struga pushuan në Durrës

Mbi njëqind anëtarë të Shoqatës së Pensionistëve nga Struga  ishin me pushime  në Shqipëri,Ata në dy grupe prej  50 pensionistësh pushuan për pesë ditë në Durrës.Përveç pushimit të këndshëm  vizituan edhe shumë  objekte kulturore dhe historike.Pushimi në Durrës  la shumë kujtime të bukura dhe shumë prej tyre do t’I rikthehen bregut të adriatikut shqiptar, theksuan nga Shoqata e Pensionistëve të Strugës.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
Loading…


loading…