Policja maqedonase: Shqiptari i mirë është shqiptari vd.ekur

  • Punonjësa e policisë të Maqedonisë në Sektorin e punëve tê brendshme në Shkup, Frosina Martinovska nëpërmjet rrjeteve sociale ka shfaqur urr.ejtje ndaj shqiptarëve duke komentuar ” Shqiptari është i mirë vetëm kur është i vd.ekur”.

Reag.imet kanë qenë të shumta ndaj saj edhe nga vet kolegët duke thënë se po të ishte ndonjë shqiptar që moti do ishte larguar nga puna.

Në anën tjetër MPB ende nuk ka ndërmarrë masa ndaj punonjëses e cila paguhet edhe nga taksapaguesit shqiptar për të krijuar rend dhe siguri, e në anën tjetër e njëjta i do të vd.ekur./tetova1

In : Aktuale

Loading...
loading...