Policja më seksi shqiptare. Shikoni çfarë ëngjelli (Foto)

Ajo quhet Viola Çukaj dhe është punonjëse policie.

Vajza nga Vlora ka pamjen e një modeleje, por ka zgjedhur një profesion më “burrëror”, si ai i profesionit të polices.

Ajo padyshim që për momentin është policja më seksi në Shqipëri.

Shikoni fotot. /Lajmi.net/

StrugaLajm
Loading…


loading…