POLLOZHANI:ME NE FUND U PAJTUAN, PO BESA DHE ALEANCA KUR?

ME NE FUND U PAJTUAN
Pas luftes se pergjakshme te vitit 2007 ndermjet Fatahut dhe Hamasit ku pati edhe qinra te vrare, kur keto dy frakcione luftonin ndermjet vedi, por, me ne fund i thirren mendjes. Ata u pajtuan.
Po keta tanet ( Besa-Aleanca) kuu jane??! keta as nuk jane rrahur dhe as nuk jane vrare. Mos valle me mos bashkepunimin e tyre ata duan t’ua zgjasin jeten politike pashallareve lokale ne Struge, Gostivar, Shkup….
Aleanca per Shqiptaret dhe Besa te ulen urgjentisht , pasi, shume vota do te shkojne per dhjam qeni.
Mos bashkepunimi i ketyre dy partive e çon ujin ne mullirin e dy fatkeqesive me nga tre shkronja.
Mos u matni me hijen e mengjesit. E matet veten ne zgjedhjet parlamentare.
Jane shume intelektuale qe duan te ndihmojne. Ju caktojini emrat. Rrofshi.

In : Aktuale

Loading...
loading...